Welkom!

Huisconcert_Edith_21-12-'14_(29)

Soulsoundings is de verzamelnaam voor diverse activiteiten die allen te maken hebben met klinken vanuit je ziel.
Stembevrijding, Circle Songs en Circle Soundings, Solo optredens, workshops, cursussen, zomerweken.
Soulsoundings is volop in ontwikkeling en hoopt dat ook altijd te blijven.

Kleine optredens bij ceremoniële gebeurtenissen en klankperformances bestaande uit improvisaties geef ik al wel een aantal jaren op kleine schaal. Op de pagina ‘optredens’ zijn een aantal fragmenten van mijn ‘zieleliederen’ of mooier gezegd van mijn ‘soulsounds’ te beluisteren.
Het is door deze optredens dat er mensen geraakt worden en naar mij toe komen met de vraag of ik er niet meer mee wil doen. Het is natuurlijk heerlijk om deze reacties te ontvangen en ik ben steeds blij verrast met de effecten die de klanken blijken te hebben.

Deze reacties samen met mijn eigen vreugde die ik beleef aan zingen, klinken en improviseren vormen bloemknoppen die zich langzaam ontvouwen. Voor mij zijn zingen, klinken en gitaar spelen mijn dagelijkse vitaminen geworden. Ik wil mijn kennis, ervaring en enthousiasme inzetten en delen door samen te ‘spelen’ en elkaar te ontmoeten in de klank. Het is echt bevrijdend!

Mijn reguliere aanbod bestaat uit losse introductie workshops, Cyclus Stembevrijding en Circle Songs voor beginners, Verdiepingsgroep Stembevrijding en Circle songs, maandelijkse Soulsoundcircle op zondagochtend. Incidenteel zijn er zomerweken, maatwerkworkshops op locatie voor bedrijven en particulieren, solo optredens.

Stap voor stap zullen meer ideeën handen en voeten krijgen waardoor mijn programma aanbod zich zal uitbreiden en zal verdiepen.

Tot zings!