Come Together Klinken en Zingen | Maandelijks | 2024-2025

Come Together Klinken en Zingen’.  2024-2025              

De try-out avonden zijn wederzijds zeer goed bevallen en daarom zetten we ze graag voort met een frequentie van 1 maal per maand.

Inhoud:
Het eerste deel wordt begeleid door Edith Dings. Speelse stemoefeningen en improvisatie werkvormen om ons zelf en de stem los te maken, waar nodig of gewenst worden ondersteunende stem- en ademoefeningen ingezet. Laagdrempelig, afgestemd, plezier.
Het tweede deel wordt begeleid door Serva Slangen. Samen zingen met een breed scala aan ‘come together’ songs. Gevoelig doch luchtig, licht en ontspannen. Begeleid op de gitaar.

Doel: plezier, samen zingen, improviseren, spelen met klank en improvisatie vormen, makkelijke liedjes die nog lange tijd door kunnen klinken.

Data: Zie agenda.

Tijdstip:
Woensdagavond 19.00-20.30. 

Locatie:
‘Praktijk de Ontmoeting’
Linnaeusdomein 20, 6229 EH Maastricht
Parkeren na 18.00 vrij.

Opties deelname:
Wanneer je voor een jaarabonnement kiest (10x) betaal je 125 euro bij aanvang per bank. 
Wanneer je kiest voor incidenteel of minder dan 10 keren dan betaal je 15,00 euro per keer. 

Aanmelden:
Aanmelden per mail is nodig omdat het aantal plaatsen beperkt is tot deelnemers.
Mail naar edithdings@icloud.com
Geef duidelijk aan of je voor een jaarabonnement kiest of voor welke losse data je alvast wilt reserveren, voor en achternaam, GSM nummer zodat we je in geval dat het nodig is kunnen bereiken. Een los opgegeven datum kan indien nodig afgemeld of verschoven worden indien je dit minimaal 2 weken voorafgaand laat weten, zodat wij nog in de gelegenheid zijn om de plaats aan een ander te geven.

Je ontvangt een bevestiging met de verdere benodigde informatie en betaalgegevens per mail
Je bent verzekerd van een plaats nadat je betaald hebt.

Serva Slangen en Edith Dings

GSM Edith: 06-54695704
GSM Serva: 06-40414767

 

Review september 2023

De avonden ervaar ik als een cadeautje, door samen te zijn en te zingen voel ik me meer verbonden, met mezelf en met de mede-zingers. Serva en Edith zijn enthousiaste, uitnodigende, veilige en warme begeleiders die zorgen voor een goede sfeer, heel fijn!
Na het zingen voel ik me altijd beter in mijn vel dan ervoor.

Sabine

‘Het zijn heel openende en heel ontspannende avonden. Iedereen wordt er blij van, en soms opgelucht. Andere gevoelens mogen er ook zijn. Het is luxe om 2 begeleiders te hebben, die erg goed met elkaar samenwerken, dat is een kunst en is voelbaar en prettig voor de deelnemers.
Claire