Optredens

Edith Dings KLAls zangeres treed ik graag bij u op. Ik begeleid mezelf op gitaar en zing sfeervolle luisternummers. Mijn optredens hebben een bezield en verstillend karakter en zijn uitstekend geschikt als muzikaal intermezzo bij gelegenheden waarin een moment van bezinning of aandacht op zijn plaats is.

Ik heb vele jaren gezongen in diverse koren en ensembles. Waaronder “Kamerkoor Zuidwolde” in Drenthe en “Femmes Vocales” in Maastricht. Sinds enkele jaren heb ik mijn eigen programma met mooie en kwetsbare nummers die rijk zijn aan klank en sfeer. Door mijzelf gecomponeerde liederen bestaan uit improvisatietaal (“jabber”); de woorden en klanken liggen niet volledig vast, maar vormen zich naar de sfeer tijdens het optreden. In de nummers zijn de emoties voelbaar, maar ze bieden veel ruimte voor eigen interpretatie bij de luisteraar. Naast dit eigen werk zing ik nummers die geïnspireerd zijn door de Amerikaanse zangeres Eva Cassidy, Sting, en anderen.

“Het luisteren naar haar stem doet een snaar in je trillen.”

Om een indruk te krijgen kunt u hier luisteren naar enkele nummers.

Boekingen
Wilt u meer informatie over mogelijkheden voor een optreden en de kosten hiervan? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Gelegenheden
Gelegenheden waarbij de muziek tot zijn recht komt en de sfeer van de bijeenkomst ondersteunt zijn bijvoorbeeld lezing, receptie, expositie, bezinningsdienst, uitvaart, kerkdienst, hospicehuis, crematorium, meditatieve bijeenkomst, verjaardag, huwelijksfeest.

 

persbericht 1juni BeusichemHuisconcert_Edith_21-12-'14_(1)