Soulsoundings op uw feest

IMG_1967Wilt u iets speciaals voor uw feest? Vraag mij dan uw feest op te luisteren met een op uw wensen afgestemde workshop met alle aanwezigen en zo u wilt gecombineerd met een sfeervol optreden van mij ter afsluiting.

U en uw gasten kunnen onder mijn begeleiding hun stemmen laten klinken – ik zorg daarbij voor een vertrouwde en uitnodigende setting waarin verbinden, plezier en samen spelen centraal staan. Vervolgens is er de mogelijkheid om het feest op te luisteren met een solo klankperformance of een muzikaal intermezzo. Ik begeleid mezelf op gitaar en zing nummers die geïnspireerd zijn door Eva Cassidy, Sting en anderen, én eigen nummers. Rakende, mooie nummers met een ziel.

In overleg met u maak ik een afgestemd, uitnodigend en leuk programma waarmee u uw feest en uw gasten echt op iets speciaals trakteert.

Meer informatie?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend en informatief gesprek over de mogelijkheden.
Algemene informatie over mijn workshops vindt u hier.
Over mijn optredens leest u hier meer.

 
Review oktober 2023
Een mooie open manier om een groep met elkaar kennis te laten maken van verschillende achtergrond.
Bovendien een kennismaking met hun zelf door de vrijheid van geluid maken en door geven, van ademhalen tot zingen en alles er tussen in.
Deze vorm van muziek maken zonder muziekinstrumenten maar door geluiden vanuit jezelf en met elkaar sprak erg aan in de groep en was voor velen een verrassing.
Zelf vond ik het vooral leuk om familie en vrienden op deze andere manier te ‘ontmoeten’.

Tineke van Dien Kunst en verzamelhuis Wijlre